Направихте ли си албум от спомени?

Тъй като всички сме свикнали с цифровите фотоапарати, ние гледаме само снимки на екрана на монитора.

А разглеждали ли сте хартиени снимки скоро?

Толкова е хубаво, можеш да си налееш чаша кафе, да се настаниш в любимия си стол, да вземеш купчина албуми и да се върнеш назад във времето. Тук на тази снимка сте на една годинка, в тази на пет, а тук вече сте в първи клас.

О, а на тази кой е? Да, бяха времена … И ето, вече се усмихвате. Забавни, забавни, но и толкова докосващи, всички тези снимки събуждат спомените ни, връщат ни в детството. И колко хубаво е да погледнете снимки на майки и татковци преди двадесет години.

Забелязали ли сте, че няма неуспешни стари снимки?

И сега от 20-30 снимки, направени някъде на рождения ден, е добре, ако 5 от тях са успешни. И какво правим с неуспешните снимки? Ние безмилостно ги изтриваме.

По-рано, с какво нетърпение носехме филма да се прояви, чакахме снимките с голямо нетърпение.  Събирахме се с приятели да ги разгледат и с диви викове “О, дай ми тази” и грабват половината снимки.

А сега какво? Публикуваме дългоочакваните снимки в интернет или ги изпращаме по пощата.

Отворете албума със стари снимки и изживейте отново най-важните моменти от живота си.

Албума със стари снимки съхранява най-ценните и щастливи моменти от живота ни, които никога повече няма да се случат. Тези моменти постепенно избледняват в нашата памет и често се изтриват без следа. Но снимката е в състояние да ги хване и запечата завинаги!

А вие направихте ли си албум със спомени?

Ако желаете да създадем заедно професионални семейни, детски, сватбени и празнични снимки за вас или да подарите фотосесия на приятели, да бъдете модел за един ден, да видите себе си в една нова светлина и да се забавляваме свържете се с мен?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *