Коледна фотосесия

Коледа и Нова година са едни от най-семейните празници. Всеки ги свързва с празнична трапеза, красива коледна елха, блестищи гирлянди и цветни светлинки. Защо да не запазите този спомен за дълго време с професионална коледна фотосесия в обновеното ми студио в Бургас?

Промо коледни фотосесии

Подарете една приказна коледна фотосесия на Вас и вашите малки съкровища!

Настроението и усмивките от вас, снимките и бонбоните от нас.
Очаквам Ви в обновеното си студио в Бургас.

Празничните моменти са много скъпи за всяко семейство, но те се забравят с течение на времето. Животът се развива по различни начини и не всяка година семейството може да се събере в определения ден, но тези ярки снимки винаги ще Ви напомнят за най-близките и най-скъпи хора.

Очакваме тези дни на добро настроение, приятни спомени, топла компания и разбира се, подаръци. Един от тях може да бъде ярка Коледна или новогодишна фотосесия, направена в студиото ми в Бургас, която ще Ви донесе много положителни емоции и приятни спомени.

Идеите за празничните фотосесии включват както фотография на децата, на семейството, така и любовна история, а понякога очакване на бебето, съвместно отваряне на подаръци под Коледната елха, моменти на радост, изненада и обич - какво може да бъде по-красиво за едно сплотено щастливо семейство.

Позволете ми да се впуснем заедно в магията на Коледа и Нова година, да направим уникални снимки, които да останат подарък за Вашето семейство и след години да Ви напомнят за споделените топли и радостни моменти в празничните дни.

Коледа е време, когато ни се иска да повярваме в магията и чудесата!

Информация за цени на Коледни фотосесии може да получите на страница цени.

* След коледната фотосесия, ще получите всички сполучливи кадри.