За мен сватбената фотография трябва да бъде семпла, за да подчертае блясъка на булката и младоженеца, но в същото време трябва да пресъздаде цялата красота от незабравимия ден по креативно-автентичен начин. Старая се да придам на всяка снимка творчески и уникален оттенък. Това според мен е най-важното (разбира се и да Ви направя да изглеждате неотразими).

 

Малко за сватбената фотография и за мен :)

Фактът, че сте се посетили сайта ми предполага, че сте наскоро сгодени и Ви предстои Вашата сватба. Ако това е така, Ви поднасям моите горещи поздравления и Ви посрещам с добре дошли. Надявам сте намерили това, което търсите тук.

Казвам се Стефан Димитров, сватбен фотограф от Бургас, но съм на разположение да снимам сватби в цяла България. Фактът, че съм спечелил многобройни награди (някои поместени в страница За мен), като това би следвало най-малкото да говори за страстта и отдадеността ми към фотографията.

Това, което ме прави наистина щастлив обаче, са моите доволни клиенти.

Ако изберете да бъда вашия сватбен фотограф, Ви обещавам, че ще положа максимум усилия за да разкажа Вашата историята по един необикновено красив, незабравим и вълнуващ начин.

No data was found

Вземи фотосесията като ваучер за подарък

Направи незабравим подарък.

Можеш да получиш ваучера по няколко начина:

  • електронен ваучер по e-mail
  • по куриер
  • на място в студиото

С ваучер за подарък не е нужно да избираш датата на фотосесията предварително.