Сватбен фотограф

Няколко съвета и едно обещание от един сватбен фотограф

Наемете фотограф, чиято работа и история харесвате. Но е важно и да наемете онзи сватбен фотограф, който чувствате като приятел, а не като продавач на своите услуги.

Успеете ли да намерите такъв за вашата сватба, то бъдете сигурни, че ще изградите доверие помежду си, което ще Ви спести ред главоболия и съмнения в качеството на снимките. По този начин Вие ще го окрилите да поеме оправдани рискове, с които да разкрие истинската Ви красота.

За мен сватбената фотография трябва да бъде семпла, за да подчертае блясъка на булката и младоженеца. В същото време трябва да пресъздаде цялата красота от незабравимия ден по креативен и автентичен начин. Старая се да придам на всяка снимка творчески и уникален оттенък и разбира се да изглеждате неотразими. Това за мен е най-важното.

Малко за сватбената фотография и за мен :)

Фактът, че сте посетили сайта ми предполага, че сте наскоро сте се сгодили и предстои вашата сватба. Ако това е така, ви поднасям моите горещи поздравления и ви посрещам с добре дошли. Надявам сте намерили това, което търсите тук.

Казвам се Стефан Димитров, сватбен фотограф от Бургас, но съм на разположение да снимам сватби в цяла България. Фактът, че съм спечелил многобройни награди /някои поместени в страница За мен/, като това би следвало най-малкото да говори за страстта и отдадеността ми към фотографията.

Това, което ме прави наистина щастлив обаче, са моите доволни клиенти.

Ако изберете да бъда вашия сватбен фотограф, обещавам, че ще положа максимум усилия за да разкажа вашата историята по един необикновено красив, незабравим и вълнуващ начин.

Цени Коледна Фотосесия 2022