Семейна фотосесия

С любимите хора всеки миг е емоция. А когато ги събереш, моментите пасват в перфектен пъзел. Защото когато сме заедно, ние сме едно цяло. ?

Новият декор вече е факт!
?? Fun Box ?

Най-важното и скъпо е нашето семейство, нашите близки и скъпи хора. Снимките на цялото семейство в семейния албум ще покажат любов между съпрузите, подчертават приятелството между братя и сестри, дават близост и уважение между родителите и децата. Семейните снимки ще запазят за поколенията нежните погледи, топлите емоции и важните събития от вашето семейство.

Защо старите снимки са толкова привлекателни? Може би защото всяка от тях съхранява малка тайна от миналото? Тези снимки искат да ги разглеждате дълго, да слушате историите на техните героите, внимателно да ги съхранявате и преразглеждате.

Семейната снимка е добра традиция. Заедно с първите фотоапарати и фотографи, този обичай е възникнал за да събере цялото семейство и да проведе обща семейна фотосесия в студио или сред природата.

Семейната фотосесия е чудесен начин да запазите най-добрите спомени и важни моменти за години напред! Освен това, семейната фотография, реализирана от професионален фотограф, се превръща в уникално и незабравимо приключение за всички участници! Това е отлична възможност да се цялото семейство заедно и в резултат да се получи едно незабравимо семейно наследство, което ще бъде предавано от поколение на поколение.

С удоволствие ще обърна внимание на Вашите желания, ще избера за Вас идеалното настроение и сюжета на фотосесията, ще Ви подскажа как да се разположите и взаимодействане един с друг в кадрите.
Лека и спокойна атмосфера ще осигури естественост и искрени емоции в снимките!

Цени Коледна Фотосесия 2022