Индивидуална фотосесия

Независимо дали ви е нужна качествена фотосесия по професионални причини или за лично удоволствие, можете да разчитате на професионално отношение от моя страна. Всеки е красив по свой собствен начин, моята задача е да открия тези специфични черти и да ги запаметя в една красива фотосесия.

Идеалната фотосесия е цялостна подготовка и малко късмет. За снимките можете да си представите изображение и уникален сценарий. Всеки от моделите се разкрива от нова перспектива. Всяка от сесиите за снимки е запомнена и за двама ни за дълго време, защото това е ново и незабравимо преживяване, разбира се с невероятен резултат.

Няколко съвета и практически насоки

1. Помислете за идея
Започнете с обща идея, след това помислете за детайлите: дрехи, декор, грим, коса (ако са необходими).

2. Изберете формата: снимка или индивидуално заснемане
Решете кое е най-доброто за вас: снимка или индивидуална фотосесия. Всяка опция има своите плюсове и минуси.

3. Някои важни неща
Посочете крайните срокове и броя готови снимки.
Решете дали имате нужда от допълнително ретуширане, фотомонтаж, художествена обработка на снимките.

4. Решете къде ще направите снимки
Дали у дома, сред природата, в студиото или другаде. Огледайте предварително мястото и помислете отново, имате ли нужда от допълнителен декор, от помощта на цветар.

5. Внимавайте с храната
Не ходете на фотосесия с пълен стомах или много гладни. Ще бъдете или трудно подвижни или нервни. Направете малка закуска преди това.

6. Отпуснете се
Релаксацията е ключов момент. Един добър масаж в деня преди заснемането, както сауна или вана, ще ви помогне да се отпуснете.

7. Бъдете себе си
Често се случва да се отпуснете в края на снимките. В такива моменти може да се направят много красиви снимки. Бъдете себе си, вдъхновявайте себе си и вдъхновявайте и другите.

Вижте актуалните цени за фотосесии на страница цени.

Цени Коледна Фотосесия 2022