Великденска фотосесия

Великден е семеен и много задушевен празник. Това е времето, когато можете да бъдете със семейството си, да усетите домашния уют и радостта от общуването с близки хора.

Великденската фотосесия е чудесен начин да прекарате интересно време с децата и да направите прекрасни професионални пролетни снимки, които ще останат с Вас завинаги. Досега в нашата страна няма установени традиции по отношение на Великденската фотосесия. Но може да затвърдите тази традиция във вашето семейство. В зависимост от метеорологичните условия и избраното време такава Великденска фотосесия може да се проведе както навън, например в градски парк, така и във фото-студио.

В качествената снимка всичко е в хармония: идеята, светлината, облеклото на детето, природата. За незабравими спомени от Великден може да разгледате възможността за правене на снимки с жив заек, защото той е символ на пролетта и Великден. Ако няма живи зайци, можете да използвате шоколад или играчка. Ако се придържате само към православните канони, можете да използвате не само оцветени яйца и торти, но и пилета за играчки.

Много важно за създаването на правилното Великденско настроение е декорирането, например вази с цветя и клонки, декорирането на стаята, фото студиото или всяко друго пространство, където ще се снимате.

Бебешките снимки са най-хубавите, но процесът на заснемане може да бъде непредвидим. По-добре е да се подготвите за фотосесията на детето.
Аз съм винаги насреща със съвети как да снимаме детето, за да се получат отлични снимки, защото най-важното са емоциите и атмосферата, които ще създадем по време на Великденската фотосесия.

Заповядайте в студиото ми в Бургас за да уговорим вашата великденска фотосесия.