Бебешка фотосесия

Запазете спомените си на неустоимите усмивки и плахите първи стъпки на Вашето дете.

Начинът, по който детето изглежда в първите дни на живота си… Когато е толкова несигурно и беззащитно за съжаление бързо се забравя. Но снимките ще Ви помогнат винаги да си спомняте тези трепетни моменти. По всяко време ще можете да си припомните колко мънички са били ръчичките му, колко сладко е спало на ръцете Ви.

Снимките на децата Ви са най-ярките, искрящи спомени, които фотографът може да направи за Вашето семейство. Позволете ми да стана за Вас човекът, който ще опише чрез фотоапарата най-специалните моменти от детството на Вашето дете - първият поглед към света, първото зъбче, първите стъпки - всичко това ще остане във Вашия фотоалбум.

Основната ми цел като фотограф е да хвана блясъка в очите на детето и да уловя емоциите на бебето в снимка. Успешния детски фотограф е и психолог, защото работата с деца е доста трудна, но в същото време и интересна. Децата са много мобилни, настроението се променя бързо, така че трябва да направим много различни снимки в кратък период от време. Най-добрите фотографи са в състояние да видят света през очите на детето.

Ако искате да организирам фотосесия за вашето бебе и да уловя важни моменти в живота им - свържете се с мен.
Предлагам ви красиви и висококачествени снимки, направени с любов!

Вижте актуалните цени за фотосесии на страница цени.

Цени Коледна Фотосесия 2022