Right clicking is disabled

Сватбен фотограф Стефан Димитров – Бургас

Един добър сватбен фотограф би следвало да отдели достатъчно време на всеки един момент от събитието, придавайки му творческа стойност

Skills

Сватбен фотограф

Фактът, че сте се посетили сайта ми предполага, че сте наскоро сгодени и Ви предстои едно вълнуващо събитие. Ако това е така, Ви поднасям моите горещи поздравления и Ви посрещам с добре дошли. Надявам се да намерите това, което търсите тук, ако ли не, поне можете да се насладите някои хубави снимки.

Аз съм Стефан Димитров, сватбен фотограф в Бургас, но съм на разположение да снимам сватби в цяла България. Радвам се от факта, че съм спечелил различни награди, като това би следвало най-малкото да говори за страстта и отдадеността ми към фотографията. Това, което ме прави наистина щастлив обаче, са многобройните красиви отзиви на моите клиенти.

Skills

За сватбената фотография

За мен сватбената фотография трябва да бъде семпла, за да подчертае блясъка на булката и младоженеца, но в същото време трябва да пресъздаде цялата красота от незабравимия ден по креативно-автентичен начин. За мен е важно да Ви даря с една запомняща се сватбена фотосесия. Старая се да придам на всяка снимка творчески и уникален отенък. Това според мен е важното за моите клиенти (разбира се и да ги направя да изглеждат неотразими).

Skills

Ще се радвам да се свържете с мен и да отговоря на Вашите въпроси.

Няколко съвета и едно обещание от един сватбен фотограф

Наемете фотограф, чиято работа и история харесвате, но също така е важно да наемете онзи сватбен фотограф, който чувствате като приятел, а не като продавач на своите услуги. Успеете ли да намерите такъв, то бъдете сигурни, че ще изградите доверие помежду си, което ще Ви спести главоболията и съмненията в качеството на снимките, а в същото време ще окрили фотографа да поеме оправдани рискове с които да разкрие истинската Ви красота.

Ако изберете да бъдете партньори с мен в този специален за вас празник, Ви обещавам, че ще положа максимум усилия за да разкажа историята ви по един красив, незабравим и вълнуващ начин. Няма да допусна да имате съмнения дали сте взели най-доброто решения при избора Ви на сватбен фотограф.

Вижте актуалните цени на различните пакети за сватбена фотография на страница цени.

Някои от моите снимки можете да видите в галерията.

Skills

Бургас фотограф сватба
Сватбена фотография Бургас
сватбен фотограф бургас
Сватбена фотография
Сватбен фотограф