Right clicking is disabled

Детайлно заснемане на продукт

Можете да очаквате професионално и детайлно заснемане на продукти, за които е важно да бъдат показани детайлно от всички страни.
Продуктовата фотография изисква знания, умения и практика от страна на фотографа.

Всяка година все повече хора предпочитат да купуват чрез онлайн магазини. Този вид търговия се основава на доверие, защото потребителят не може да докосне и лично да се запознае със стоките предоставяни от вашата фирма.

Качественото показване на стоките е основната гаранция за успешна продажба.

Когато посетите страницата на онлайн магазин и видите снимки с лошо качество направени с домашен фотоапарат или с телефон, то такъв магазин няма да породи необходимото доверие или желание за покупка.

Skills

Основната задача на продуктовата фотография е да осигури най-доброто качество на изображението, разкривайки същността на продукта, показвайки неговите атрактивни черти и детайли. От умението на фотографа зависи как ще се продават стоките. На пръв поглед изглежда, че всички обекти са неодушевени, но всъщност това, което продаваме има свои уникални черти.

Качествено направената снимка е най-ефективната реклама. Детайлните снимки на продукти често се използват при технологични продукти, които при по-близък план показват технически характеристики на продукта и отделни части.

С професионализма, знанията и дългогодишния ми опит ще покажа вашите продукти по възможно най-добрия начин. С точните цветове, контраст, експозиция и най-подходящия ракурс.

Вижте актуалните цени на различните пакети за продуктова фотография на страница цени. Някои от моите снимки можете да видите в галерията.

Skills

Продуктова фотография
Продуктова фотография
Продуктова фотография
Детайлно заснемане на продукт
Продуктова фотография