Right clicking is disabled

Заснемане на група продукти

Качествено заснемане на група продукти за вашият бизнес.

Първото впечатление, което си създават клиентите за предлаганите от Вас продукти е снимката, затова тя трябва да ги представя по най-добрия начин. Едва ли някой ще се противопостави на факта, че готварските книги привличат внимание, защото рецептите са придружени от красиви снимки на блюдата. Цветни пържоли, апетитни зеленчуци, примамливи пикантни сосове на бял фон с разкошни отражения или възхитителни сенки, които просто шепнат: "Изяш ме!"

Заснемането на група продукти има за цел в пълна степен да се почувства и изживее изображението или композицията.

Skills

Най-често в цялата имиджова реклама на който и да е продукт или група продукти се съставя определена художествена композиция, която в същността си е един фотографски натюрморт.

Много често е необходим подробен сценарий за студийно заснемане и не рядко за създаването на подобна композиция е необходим и допълнителен реквизит, който е добре да бъде подбран по-рано, така че в процеса на снимане да има възможност да се експериментира.

Предлагам Ви професионално фотозаснемане на група продукти за ползването им в онлайн магазини, каталози, календари, менюта, рекламни материали и др.

Разгледайте цените на продуктовата фотография и се свържете с мен - ще се радвам да отговоря на всички Ваши въпроси.

Skills

Фотограф събития, продуктова фотография
Фотограф събития, продуктова фотография
Продуктова фотография - група продукти
Заснемане на група продукти