Коледна фотосесия – вълшебна приказка

Коледна фотосесия

Коледна фотосесия – повече от празник.

Често ли във Вашия живот стават чудеса? Не? Защо не се насладите на една коледна приказка в най-вълшебното време на годината, когато прозорците са нарисувани с чудни ледени цветя, дърветата са увити в снежни одеяла в атмосферата на тайнство и очакване.
Коледната фотосесия ще ви помогне да повярвате в приказката!

Коледа и Нова година не са само дни в календара. Това са специални моменти, за които ние винаги внимателно се подготвяме за да се насладим на атмосферата на празнуването и магията.
Най-много искаме да удовлетворим децата: да ги видим как щастливо разопаковат подаръците, да разглеждат украшенията на коледната елха или просто да се усмихват – това е може би истинската приказка.
Коледната фотосесия ще запълни живота ви с вълшебство и ще ви даде топлина за дълго, дълго време. Специално декорирано студио ще чака възрастни и млади гости за уютна новогодишна среща. Фотограф, майстор на занаята, ще създаде цветни снимки и, разбира се, ще ги обработи професионално.

Приказка с приятели и роднини.

Не е тайна, че коледните и новогодишни празници създават топлина в кръга на близки и приятели. Ние всички се събираме заедно и споделяме истории от живота си, ходим и се наслаждаваме на празничната атмосфера. Днес натовареното ежедневие рядко ни позволява да прекарваме време със семейството и приятелите си. Зимните празници са отличен повод за организиране на семейна вечер край огнището.

Коледната фотосесия не е изключение от правилото. Можете да прекарате един невероятен ден във  фотостудио, където се създават изключително ярки и оригинални снимки.
Ако погледнете снимките на три малки ангелчета, обвити в топли пухкави палта, можете напълно да се потопите в моменти на радост и нежност, да се озовете в стая с блещукащи светлини или дори да усетите аромата и шумоленето на смърчовите клони. Тук снегът може да дойде не само от открито небе, а вълшебството може да се случи в пределите на книга или във вашето въображение.

Коледна фотосесия

Ще получите много повече от красиви снимки.

Коледната фотосесия с най-близките и най-скъпи за Вас хора ще бъде най-добрият подарък за всички членове на семейството! Празничния декор и оригиналните аксесоари в нашето студио ще ви предложат страхотно настроение, ще ви очарова атмосферата на магия и чар в очакване на Рождество Христово и Нова година.

За мен е важно да уловим точно емоциите на децата и възрастните. Основната цел на всяка от моите фотосесии е да хвана най-искрените усмивки, да предам настроението и да създадем история, която се чете на снимките.

Приказката е много близо, децата точно в това вярват. Виждам го всеки път в очите на дете, което попада в такава атмосфера.

Коледната фотосесия ще бъде страхотен подарък за вашето семейство и след години ще ви напомня за топлите, радостни и трогателни моменти в празничната нощ.

 

Информация за цени на Коледни фотосесии може да получите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *